NL | EN | FR

ENGELSE KEUKENS

Is een bedrijf dat zich specialiseert in ontwerp en productie van handgemaakte keukens, met respect voor traditie en met toepassing van 19e -eeuwse productietechnieken.

Wij zijn gespecialiseerd in het ontwerpen van keukens, echter onze expertise en achtergrond in het interieur ontwerp biedt alle ruimte voor het realiseren van complete interieurs. Denk hierbij aan bijvoorbeeld alle onderdelen die men in een traditioneel Engels landhuis terug ziet:

Engelse badkamers, kleedkamers met inloopkasten, werkkamers, bibliotheken, wijnkamers, herenkamers, zadelkamers, bijkeukens, mudrooms, drying-rooms, pantries, stockrooms etc. In dit alles bewaken wij de Engelse stijl zowel in ontwerp, materiaalkeuze, als in het gebruik van kleur.

Een fraai ontwerp wordt in onze visie bepaald door een correcte maatvoering, eenvoud van vorm en harmonie met de ruimte.

ENGELSE KEUKENS

Heeft als filosofie:

"Het leven is te kort om genoegen te nemen met een ontwerp dat niet absoluut uniek of bijzonder is.”

Het streven van het team van ENGELSE KEUKENS is gericht op een zo origineel en oorspronkelijk mogelijk ontwerp en een harmonieus eindresultaat.

Daarin onderscheiden wij ons.


ENGELSE KEUKENS

Is altijd opzoek naar materialen en kleuren die het ontwerp ondersteunen. Dit kan de houtsoort zijn waaruit het meubel is opgebouwd maar ook de unieke hand gemaakte knoppen en handvatten. Ook de verlichting is van essentieel belang en moet passen bij de stijl van het geheel. De kleuren die wij toepassen op de kasten en interieurbouw zijn altijd in overeenstemming met het gevoel en de tijdsgeest dat het ontwerp oproept.


ENGELSE KEUKENS

Vindt de toepassing van de juiste kleur in de ruimte zo essentieel dat altijd één van ons team, onze ‘colour consultant’, -die zich volledig heeft gespecialiseerd op de toepassing van kleuren in de context van uw huis-, bij u langs komt om de definitieve kleur te bepalen.