NL | EN | FR

ENGELSE KEUKENS

Resideert in Den Haag vanuit het inspiratie centrum WAUW070.
Vanuit WAUW070 bestrijken wij het hele land en daarbuiten. Hier hebben wij een prachtige opstelling staan waaruit blijkt wat onze werkwijze is.

Graag tonen wij u de kwaliteit en de rust die van ons ontwerp afstraalt.

Uw huis zegt veel over uw leefwijze, uw voorkeuren en passies, waar het ontwerp in moet passen. Dit is niet altijd in woorden te vangen.

Wij staan voor u klaar en zijn er voor u op afspraak, op het moment dat het u schikt. Ook op avonden en in het weekend.

ENGELSE KEUKENS

Hecht veel waarde aan een goede relatie met zijn opdrachtgevers. Alleen wanneer er een click is, ontstaan er mooie, bijzondere keukens & interieurs. Wij zullen er alles aan doen om goed te luisteren en uw wensen te vertalen.

ENGELSE KEUKENS

Doet na het eerste bezoek een voorstel voor een ontwerp, met een globaal financieel kostenplaatje. Dit is een indicatie hoe te komen tot een prachtig resultaat met betrekking tot de door u gewenste keuken of interieurbouw. Indien dit voldoet aan uw verwachtingen en wensen, dan gaan wij verder het traject in en werken wij het voorstel uit. Mocht u dan toch nog besluiten ‘uit te stappen’, dan brengen wij u een vast en billijk bedrag in rekening voor wat betreft de door ons gemaakte ontwerpkosten.